Marjolein Loman

Go With The FloW is mijn motto ;-)

Mag ik me aan je voorstellen?

Ik heb in mijn leven al vele belangrijke beslissingen genomen. Beslissingen die mijn leven totaal hebben veranderd. Beslissingen waar ik geen moment spijt van heb gehad en die mij ontzettend veel hebben gebracht.

Mijn naam is Marjolein Loman en ik ben Keuze Coach gespecialiseerd in Touch of Matrix

Jarenlang was ik onzeker over mezelf. Wie ben ik nu eigenlijk? Naast partner, vriendin, moeder, dochter en zus?

Wie ben IK en waar word ik BLIJ van?

Ik ben mezelf gaan ontwikkelen; heb me o.a. ontdaan van alle meningen en waarheden van anderen die ik gedurende mijn leven belangrijk(er) vond dan mijn eigen waarheid. Ik ben me gaan verdiepen in de Wet van Aantrekking en de Kwantumfysica. Dit heeft mijn leven zo verrijkt!

De manier waarop je denkt, voelt, praat en handelt, bepaalt hoe je leven eruit ziet. Met mijn humor, kennis en volledig oordeel loos, neem ik mensen mee in een nieuwe manier van leven; KIES JE LEVEN!

Ik ben gespecialiseerd in Touch of Matrix, zowel als therapeut, als coach en als mens ;-) Het is mijn leven; Ik ben bezig met DAT WAT IK WIL.

Er is voor mij meer tussen hemel en aarde; toch sta ik stevig met beide benen op de grond. We leven immers nu.

Op welke manier je ook aan jezelf wilt werken; er is altijd een manier die bij je past. Je bent van harte welkom.

Wanneer maak jij de keuze om contact met mij op te nemen?

Warme groet,

Marjolein

Dit ben ik ;-)

Heerlijk genietend van de zon en de wind op het strand van Zandvoort.

Gezellig een hele dag wandelen, op een terras zitten, genieten van koffie en een goed gesprek.

I love it!


Wat mensen over mij zeggen...

__________________________________________

Frank:

Verbonden, betrokken, open hart, helderheid, zachtheid, daadkracht, humor, ruimte.

Zomaar een paar woorden die bij mij opkomen als ik denk aan mijn sessie bij jou. Dank!

#aanrader

__________________________________________

Jennifer:

Wat een fijn mens! Haar manier van werken heeft mij veel positiviteit, inzicht en rust gebracht.

__________________________________________

Johanneke:

Hoe Zou Het Zijn om een keer een sessie te doen bij Marjolein? Ik heb het zelf ervaren. Het heeft mij heel veel goeds gebracht! Ze staat met beide benen op de grond en voelt zelf in balans. Haar warme en liefdevolle persoonlijkheid zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Voor, tijdens en na de sessie voelde ze goed aan wat ik nodig had. Ik had m’n ballast mogen loslaten en ging licht en energiek naar huis, met nieuwe inzichten en wist helder wat ik wilde. Heb meteen de week erop keuzes gemaakt en stappen gezet in de richting waar ik heen wil en wie ik wil zijn. Still work in progress. Ze maakt me blij en is een verrekt goede therapeut! Dank lieve Marjolein

__________________________________________

Saskia:

Ik heb een bijzonder fijne ervaring gehad. Met mijn voeten die dagelijks pijn deden en mijn bekken die om de 3 maanden gekraakt moest worden bij de fysio, ging ik op advies van vrienden naar Marjolein. Baat het niet, schaadt het niet was mijn insteek. Heel kundig, professioneel en vertrouwd was mijn gevoel over Marjolein tijdens de eerste ontmoeting. Niet zweverig maar juist heel verklaarbaar. "wanneer loop jij eens je eigen pad". Tja... daar heb je een punt zei ik. Na de behandeling was mijn pijn gereduceerd naar 80% en soms zelfs 100%. De tips om je zelf te kunnen behandelen werken goed. Al meer dan een 8 maanden kom ik niet meer bij mijn fysio en podoloog. Marjolein is ook bij mijn paarden geweest en het mooiste compliment is wel dat mensen zeggen dat mijn paarden zo zacht en liefdevol zijn. Zelfs de ongeduldigste van het stel is de rust zelf geworden. Voor mij is het belangrijk dat niet alleen ik maar ook mijn paarden die ik inzet tijdens het coachen van mensen, gelukkig en in balans zijn. Dan pas kunnen wij er zijn voor anderen. Gun jezelf een behandeling bij Marjolein. je zult net als ik versteld staan van het resultaat.

__________________________________________