Marjolein Loman

Go With The FloW is mijn motto ;-)

Touch of Matrix

Touch of Matrix is DE methode om jezelf een update en een reset te geven, zoals je dat ook regelmatig bij je computer of telefoon doet. Daar haal je ook oude programma's weg om nieuwe, meer bij deze tijd (en bij jou) passend, toe te voegen.

Ook jij bent in het bezit van een harde schijf waar alle gebeurtenissen in je leven in het geheugen staan. Deze programma's zorgen ervoor dat je steeds hetzelfde reageert in gelijksoortige gebeurtenissen, hiermee voorkom je groei en ontwikkeling. Je harde schijf kan ook 'vol' raken...

Ben jij eraan toe om dingen anders aan te vliegen?

Om op een andere manier, meer zoals je nu bent, te reageren? In je hoofd weet je het wel hoe je het anders wilt gaan doen, maar er zijn (nog) veel onbewuste niveaus actief aan het tegenwerken ;-)

Zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau worden meegenomen in de Touch of Matrix behandelingen. We kijken verder dan het thema waar je mee komt ;-) Veelal speelt er meer mee en laat zich een patroon zien.

Durf je het aan?

Wil je AF van de klachten die je hebt?

Loop je 'vast' in dingen?

Touch of Matrix is zo veelzijdig, dat ook/juist klachten die al heel lang spelen, op een mooie & lichte manier aangepakt worden; klachten waar je 'maar mee moet leren leven'...

De behandeling duurt ongeveer 5 kwartier. Voor het beste resultaat adviseer ik 3 behandelingen.

De behandeling vindt plaats in mijn praktijk in Zutphen.

Wat kun je zelf doen?

Vanaf de eerste behandeling vragen we je je vooral te verbinden met dat wat je WILT!

Hoe wil jij je voelen?

Vaak zijn we geneigd te vertellen aan iedereen om ons heen wat we niet willen. Door hier steeds de aandacht op te leggen, groeit dat wat je juist NIET wilt...

Dusss, tijdens de behandeling zijn vele oude zaken die er niet meer toe doen, uit je systeem gehaald. Het is aan jou om je te verbinden met dat wat je wilt! Wat is je bestelling? Waar wil je naar toe?

Samen formuleren we de juiste bestelling die nodig is voor de behandeling. Jij mag er daarna dagelijks contact mee maken.

Ben je klaar voor je gewenste leven?


Ja, hier kies ik voor

Ben je klaar voor Touch of Matrix-behandelingen?

Neem contact op via email of telefonisch.

Voor onbegrensde mogelijkheden ;-)


Ik zie je snel!

Marjolein