Marjolein Loman

Go With The FloW is mijn motto ;-)

Online training Wat wil ik ECHT?

We hebben allemaal onze patronen. Patronen die zo automatisch in je systeem zitten dat je ze gedachteloos en onbewust doet. Patronen die je over hebt genomen van je ouders, opvoeders of de maatschappij. Onbewust in ieder geval.

Past dit nog bij jou? Bij wie je nu bent?

Om je patronen te doorbreken mag je ze eerst herkennen. Hiervoor heb ik een meditatie gemaakt die je meeneemt gedurende een dag om je bewust te worden van je handelingen.

Hier kun je de meditatie Herken je Patronen aanvragen.

Wanneer je de meditatie een of meerdere keren luistert, kun je je bewust(er) worden van de dingen die je eigenlijk 'automatisch' doet op een dag. Doe je dit omdat je het zo geleerd hebt, omdat je denkt dat het zo hoort of omdat het van je verwacht wordt? Of word je er echt blij van?

En, niets is goed of fout. Jij bent degene die bepaalt waar jij blij van wordt.

Je ontvangt van mij in totaal 5 mails waarin ik dieper in ga op de 5 aspecten van je bewustzijn, te weten:

  • bewust worden van je omgeving
  • bewust worden van je handelingen
  • bewust worden van jouw verantwoordelijkheid
  • bewust worden van de kracht van jezelf
  • bewust worden van de kracht van positiviteit

Gun je het jezelf?

Vraag de training, geheel gratis, aan via onderstaande knop.

Updating Yourself @ Touch of Matrix

2 x per maand op dinsdagavond van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur geef ik een online groepsbehandeling Touch of Matrix en JIJ KUNT DAAR BIJ ZIJN!

VOOR WIE?

Als jij een druk hoofd hebt en/of lichamelijke ongemakken, stress of angst voelt. Als je rust en ontspanning wilt, in burn-out zit of niet zo lekker in je vel zit.

WAAR?

Thuis meedoen aan een groepsbehandeling op afstand; je doet mee vanuit je eigen veilige omgeving en hoort/ziet alleen mij. Dit alles via een besloten FB-groep.

HOE GAAT ZO’N BEHANDELING?

Je zorgt dat je niet gestoord wordt en een lekkere plek hebt voor jezelf. Omdat de behandeling in de avond wordt gegeven is het mss fijn om heerlijk in je bed te gaan liggen?

Via FB kom je om iets voor 20.00 uur in de besloten groep Updating Yourself en je hoort en ziet mij de verbinding maken met jou en de andere deelnemers. Ik maak contact met iedereen en benoem de verschillende thema’s die behandeld gaan worden die avond & de bestellingen/wensen van iedereen.

Ondertussen luister je naar mijn stem en mag je het allemaal laten gebeuren. (Je hoeft mij dus niet te zien; de telefoon kun je gewoon naast je leggen). Je hoort mij tussen de stiltes door praten.

Je lichaam kan gaan bewegen, je kunt sensaties voelen of je kunt helemaal niets voelen; alles is goed. Geef je over en laat het gebeuren. De behandeling is ten einde als je met gemak je ogen weer kunt openen.

WAT IS HET RESULTAAT?

Als je je ogen weer opent voel je je anders; je kunt je rustiger en relaxter voelen, meer ruimte ervaren, oftewel je hoofd en je lichaam zijn ontspannen.

TARIEVEN

Je kunt je aanmelden voor 1 behandeling; deze investering is € 44.

Elke maand 1 x meedoen? Voor € 99 doe je 3 x mee, dus een heel kwartaal.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Je ontvangt een email met meer informatie.

Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Vol = vol.